MICRO NEEDLING

 

 

Nina-Beauty54245.jpg

Behandling av Microneedling/DERMAPEN

Microneedling är en behandling med sterila mikronålar som går vertikalt ner i huden för att skapa en kontrollerad skada som främjar bildandet av kollagen och elastin. 
Detta ger i sin tur en finare hudstruktur både på djupet för orenheter och ytligt för att återfukta huden och få lystern tillbaka. Nålarna ställs in på olika djup beroende på vilka resultat du vill uppnå. 
Inför behandlingen går vi igenom dina problemområden och önskemål för att gemensamt komma fram till vilken behandlingsplan som passar just dig.

I kombination med nålbehandlingen slussar vi ner noggrant utvalda produkter i huden för att göra behandlingen mer effektiv. I regel krävs fler behandlingar för att uppnå önskat resultat. 
Många upplever resultat redan efter första behandlingen. Men för ett mer hållbart resultat kommer det behövas mellan tre till åtta behandlingar. Dermapen passar alla alla åldrar oavsett hudtyp.

På kliniken har vi valt att arbeta med varumärket Dermapen, eftersom det är marknadsledande inom microneedling. 
Vi behandlar alla våra kunder med den senaste pennan på marknaden, dermapen 4 för att få ett sånt bra resultat som möjligt. 
Den nya pennan har fler funktioner, nålar och en kraftigare motor än den tidigare vilket gör den mer effektiv. Den skapar även små vibrationer som gör det enklare och mindre smärtsamt för nålarna att går ner i huden.

Effekt vid behandling

·       Utjämning av hudkvalitén
·       Mindre porer
·       Ger spänst och lyster
·       Ger fukt till huden
·       Reducerar bristningar
·       Motverkar pigmenteringar
·       Minskar fina linjer även kring ögon och mun
·       Motverkar ärr - acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador.
·       Kan skapa viss uppstramning

 

Att tänka på innan behandling
Använd inga brun utan sol produkter 72 timmar innan 
inga hudvårdsbehandlingar inkl injektionsbehandlingar 2 veckor innan


Att tänka på efter behandling
I upptill 48 timmar efter genomförd behandling kan ansiktsrodnad uppstå och en känsla av hetta på behandlat område. Undvik smink och vatten på behandlat område under 12 timmar.
24 timmar efter behandling skall du undvika träning, direkt solljus/ solarium, hudvårdsbehandlingar, injektioner, vaxning, tatuering, bad och bastu.
1 vecka efter behandling bör ej produkter med AHA, BHA eller PHA-syror, retinol, bensoylperoxid, alkohol eller hydrokinon användas.

 

Dermapen4.png